Veterinärbesök

Denna underbara lediga dag som skulle innehålla en promenad i skogen och sen träning på klubben blev inte riktigt som planerat….

Ja promenad i skogen hann vi med tillsammans med Erica o Poker…men där nånstans i skogen skar sig Merlin på någonting så det blödde rätt bra från trampdynan på baktassen.
Erica en man på klubben kika oxå om vad han trodde (för själv tänkte jag nog bara åka hem och linda ihop det- typ) men hade det varit hans hund så hade han bett nån titta på det (tilläggas kan att Merlin lät honom ta på honom och kika på tassen utan problem YES!!!)

Körde direkt från klubben inom veterinären för att be dem titta på det (tänkte att ringer jag först säger de bara att de inte har tid…o dessutom kör jag ju förbi dem på vägen hem- om jag skulle åkt hem och ringt) De tittade på det och när veterinären sen oxå tittat så tyckte hon att trots att man inte brukar sy i trampdynan så ville hon sätta några stygn för att hjälpa det hålla ihop. Det var rätt djupt och glipade rejält. Så Merlin sövdes och de rensade upp snittet- han hade halva skogen med sig i tassen- och sydde sen tre stygn. Bandage runt om och sen fick han vakna igen…vilket han tyckte var onödigt. Att vakna alltså. Han ville bara sova o när vi ruskade i honom gav han oss soffblicken ”låt mig vara jag sover”, ungefär som han gör varje kväll i soffan haha.

Dessutom gillade veterinären Merlin massor- hon tyckte han var en behaglig hund med underbart temperament!!! JAAAA igen! Han skötte sig så fint! Man blir så stolt när andra tycker om dem! Speciellt en sån sak värmer när jag vet hur mycket vi arbetat o kämpat med Merlin!! Det finns hopp!!!

Väl hemma har han sovit bort hela dagen…snabb kiss ute sen sova igen. Han är fortfarande inte pigg. Mio den lille skithunden märker att Merlin inte är som han brukar så när Merlin är uppe och står på benen ska Mio hålla på och mopsa sig. Han spänner sig o går runt Merlin, försökte även bestiga honom. Jävla skithund. Låt min lille snutte-Merlin vara i fred…..

Så nu får vi iaf hoppas detta läker bra och fort….men kommer nog ta tid.


En utslagen Merlin- Så här låg han hela eftermiddagen


Väl inpackad tass


En sååå trött Merlin


Har man ingen annan att roa sig med får katten duga


En bild från i helgen när vi gick en promenad med Opel och lille Nisse

Detta inlägg publicerades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

6 kommentarer till Veterinärbesök

  1. Lina & Meeko skriver:

    Amen naaw, stackars Merlin 😦 Aldrig kul när våra små hjärtan skadar sig 😦
    Hoppas han kryar på sig fort.
    Jäkligt snygg ny banner du gjort förresten! Fina killar 🙂
    Är det photoscape du gjort den oxå med?

    Kram från oss å en extra kram till Merlin!

  2. Mari skriver:

    Stackars Merlin, hoppas det läker fint nu! Rolig bild på gänget sen helgen, du hann fånga Opelen innan han attackerade 😉

  3. Anneli o Clemmie skriver:

    Åh, stackars liten… men vad DUKTIG han var i allt eländet! Fint betyg till er!

    Ha en bra helg!

    Clemmie skickar massor med kryapåsigpussar till Merlin!

  4. Liza skriver:

    Stackars stackars Merlin 😦 Ja skärsår i trampdynan är inte roligt och kan nog ta tid kan jag tänka mig 😦 Gäller väl kanske inte att belasta tassen/trampdynan så mycket…hur man nu ska undvika det 😛
    Ja visst är det otäckt när de måste sövas…Rocky reagerar också så och sen blir han inte hund förrän dagen efter.
    Hoppas att han mår bättre nu efter sövningen och att det läker så fort som det nu kan såret. Pussa om han från oss ❤
    Massor av kramar

  5. Pia skriver:

    Stackars Merlin…
    Glöm inte att ge honom ett ”tycka-synd-om” ben.

  6. hesan skriver:

    Uhh lill killen.. Hoppas det läker snabbt =)
    Kram till er

Lämna en kommentar